Over

11698607_10204477399435343_3426220928927111142_n

Over De Foodsier

Hoi! Ik ben Eefke, het gezicht achter De Foodsier. Wil je meer weten over mij of over De Foodsier? Lees hieronder verder.

Eefke

Leuk dat je iets meer over mij te weten wilt komen! Mijn naam is Eefke, ik ben 24 jaar en mijn grootste passie is alles dat met eten te maken heeft. Als klein meisje stond ik al aan mijn plastic keukentje plastic pizza’s te maken. Tegenwoordig sta ik nog steeds graag in de keuken om allerlei recepten uit te proberen. Pure ingrediënten van goede kwaliteit maken voor mij het verschil en zorgen voor een heerlijk gerecht. Ik ben een echte zoetekauw dus lekkere taartjes bak ik graag. Helaas kan ik niet dagelijks koekjes eten en daarom zoek ik naar recepten die ik eventueel wel elke dag zou kunnen eten. Dus naast lekkere en goede recepten vind je af en toe ook gezondere varianten van zoetigheden.

Naast koken fotografeer ik graag, ik ben dol op ijsjes, ik houd van de gezelligheid in de winter maar ook van de zon in de zomer, ik ga graag zwemmen en ben graag met vriendinnen en ben een echt familiemens. Wil je nog meer weten? Vragen kan altijd!

De Foodsier

De Foodsier is jouw (online) koerier voor inspiratie op het gebied van eten en recepten. Ik probeer veel nieuwe receptjes uit en die deel ik graag. Daarnaast hoop ik jullie te kunnen inspireren voor nieuwe recepten en hoe je bepaalde ingrediënten het beste kunt gebruiken!

4 thoughts on “Over

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *