Het is lente! ♥

Het is officieel lente! Hoeveel ik ook van de winter houd, ik ben altijd weer blij als de eerste zonnestraaltjes door de wolken heen breken. En om nog wat meer in de lentestemming te komen heb ik een moodboard gemaakt. Ik houd van Pinterest. De hele dag borden maken met plaatjes die ik leuk vind. Of het nou om jaargetijden, recepten of quotes gaat, ik word er blij van 🙂 En ik hoop jullie ook blij te maken met dit moodboard. Hopelijk worden jullie er net zo vrolijk van als ik, maar geeft het jullie ook inspiratie!

Ik krijg meteen zin om te picknicken en ijsjes te eten, alleen moet ik dan nog wel heel even wachten tot de echte warme zonnestralen weer worden aangekondigd. Tot zolang moet ik het even doen met deze leuke voorjaarsrecepten die er tussen staan. Ook niet verkeerd 😉

Mocht je net zo nieuwsgierig worden naar de receptjes als ik, dan vind je de linkjes onder het moodboard. Maar je kunt mij ook volgen op Pinterest en de plaatjes pinnen op je eigen bord!

Geniet van de lente!

moodboard-lente

  1. Springrolls met fruit! Superleuk idee! (link)
  2. Een verfrissend en verwarmend drankje tegelijk: citroen met gember en rozemarijn. (link)
  3. Tips voor gezonde lunches. (link, wel in het  Chinees maar de plaatjes spreken voor zich)
  4. Springrolls. Ik wil ze nog een keer maken wanneer het lekker weer is. Lijkt me ideaal voor een picknick. Deze zien er vrolijk én lekker uit (link).
  5. Een pastasalade met walnoot-watercresspesto. Heb je een barbecue en moet je iets meenemen? Dan lijkt me deze heel geschikt! (link)
  6. Voorjaarssalade met asperges, geitenkaas, citroen en hazelnoten. (link)