Testers gezocht! Alpro Sojadrink Mild + recept

De thermometer springt weer eens flink omhoog deze dagen. Ook al is het van korte duur, we genieten ervan! Maar wat doe je dan met je standaard kopje koffie of thee? Hoewel ze zeggen dat je met warm weer juist koffie of thee moet drinken vind ik een verkoelend drankje juist lekker. En ik ben zeker weten niet de enige!

Een goede optie is om ijskoffie te maken! Het liefst drink ik cappuccino maar dat kan nog wel is zwaar vallen. Daarom gebruik ik voor cappuccino graag sojadrink. Een heerlijk kopje koffie maar niet te zwaar! En daar ging ik nu ijskoffie van maken! Koffie, bevroren sojadrink, vanille en wat ahornsiroop. Laat die warme dagen maar komen!

Helaas ben ik de enige thuis die dit drinkt en krijg in mijn eentje dat pak niet zo snel leeg. En om het los te drinken vind ik niet lekker. Alpro heeft daarom nu iets nieuws! Alpro Sojadrink Mild, met een zachte en natuurlijke smaak. Ik ben echt ontzettend benieuwd hoe deze Alpro Sojadrink Mild smaakt! Jij ook? Dan heb ik goed nieuws 🙂

Klik hier als je de video niet kunt zien

Alpro zoekt mensen die de Sojadrink Mild willen testen. Wil jij graag proeven of het misschien wat voor jou is? Dan kun je je nu aanmelden! Klik hier om je aan te melden zodat jij deze Alpro Sojadrink Mild gratis kunt testen!

Benieuwd naar het ijskoffie recept met sojadrink? Die vind je hieronder. En vergeet je niet aan te melden!

Recept

Hoeveelheid: 1 kopje verkoelende ijskoffie
Bereidingstijd: 2 minuten (+ tijd van invriezen)

Ingrediënten

– 1 klein kopje koffie
– +/- 5 ijsklontjes Alpro Sojadrink Mild
– scheutje ahornsiroop
– 1 tl vanille-extract

Bereidingswijze

Vries alvast ijsklontjes in gemaakt van de sojadrink. Doe dit zo snel mogelijk zodat je (wanneer het weer warm wordt) meteen de ijsklontjes kunt pakken.

IMG_2605

IMG_2617

Zet een kopje koffie en laat een beetje afkoelen.

IMG_2607

IMG_2632

 

Doe de ijsklontjes in de koffie. Je kunt eventueel ook de ijskoffie even in de blender doen.

IMG_2634

IMG_2624

Doe naar smaak wat ahornsiroop en een theelepel vanille extract in de koffie en geniet ervan!

 

IMG_2639

IMG_2638