Bounty’s

Het is heerlijk weer! Tijd om af te reizen naar exotische oorden! Sluit je ogen, denk aan witte stranden, palmbomen, kokosnoten, heel veel zon, een blauwe zee en… bounty’s. Om het plaatje compleet te maken kun je de bounty’s zelf maken en genieten van deze heerlijke maar toch gezonde snack. Bekijk het recept in onderstaande video! Klik op “Lees Verder” voor de ingrediënten.


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Ingrediënten voor 20 mini’s:
– 1 chocoladereep van 200 gram (extra puur)
– 8 medjoul dadels
– 200 gram kokosrasp
– 2 el agavesiroop (of honing)
– 3 el kokosvet
– snufje zout

Tip: is het heel warm weer? Laat de bounty’s stollen in de vriezer of koelkast. Hoewel chocolade in de koelkast eigenlijk uit den boze is kun je lang wachten als het warmer dan 25 graden is. Gewoon een halfuurtje in de vriezer of koelkast dus!