Knallend het nieuwe jaar in!

Het is een drukke bedoening in deze tijd van het jaar. Iedereen is druk bezig met kerstmenu’s samenstellen, cadeautjes kopen, kerstkaarten schrijven, afspraken maken en boodschappen doen. Ondanks de drukte hou ik heel erg van de kerst. Toch vind ik het leuk elk jaar weer iets nieuws te bedenken voor kerst en oudjaar, en dan het liefst iets origineels! Maar hoe fijn zou het zijn als dat hele originele ook nog is supersimpel blijkt te zijn! Want soms is het simpele juist het leukste.

Zo kwam Saskia op het idee om iets aan de champagne toe te voegen wanneer je het nieuwe jaar inknalt. En zo kwam de champagne met bevroren cranberries! Dit ziet er heel feestelijk uit en geeft wat kleur aan je drankje. Daarnaast heeft het een handige functie want de bevroren cranberries fungeren als ijsklontjes. Zo blijft je champagne, tijdens het iedereen gelukkig nieuwjaar wensen, toch heel koud. Natuurlijk kun je een ijsklontje in je champagne doen, maar naast dat dit niet feestelijk is maakt het je champagne ook nog is waterig.

Maak daarom een feestje van het nieuwe jaar en gebruik bevroren cranberries!

cranberrychampagne

Maak helemaal een feestje van je glas en voeg een scheutje cranberrysap aan je champagne toe.